30 oktober 2017

Sæt tænderne i Aamanns smørrebrød inden Platt-Form

I forbindelse med PLATT-FORMs forestilling – En smule i overkanten har vi allieret os med smørrebrødsmesteren Adam Aamann. 

Aamanns har lavet en mindre version af deres kendte smørrebrød, så der er lejlighed til at smage flere smagskombinationer. 

Inden forestillingen vil man kunne nyde nedenstående menu i Edisons hyggelige og rå foyer. 


SMØRREBRØDSMENU fra Aamanns består af følgende 5 stk. smørrebrød og dessert
- Avokado med citroncreme, forskellige kål, syltede salatløg og rugchips
- Lakserilette med varmrøget laks, creme fraiche og mayonnaise og masser af friske urter
- Hønsesalat med sennep, selleri, æbler, hjertesalat, kyllingeskind og karse
- Grillet tyndsteg med rodfrugtremoulade, skrabet peberrod og stegte løg
- Braiseret svinebryst med julekrydderier, sennepsmayonnaise rødkål og flæskesvær

Dessert
- Mandelkage med drænet tykmælk, vanilje og honning

VEGETARISK MENU
- 2 stk. avokado med citroncreme, forskellige kål, syltede salatløg og rugchips
- Økologiske æg med fennikel, mayonnaise, ristede mandler og karse
- Dronning Victoria med marmelade af økologiske appelsiner
Blå kornblomst med kirsebærrelish og ristede boghvedkerner

Dessert
- Mandelkage med drænet tykmælk, vanilje og honning


OM AAMANNS
Aamanns mission er at revitalisere og opdatere det danske smørrebrød til en tidsløs og overraskende, men stadig genkendelig form, hvor smagen er i højsædet. Selvom vores smørrebrød udspringer af den klassiske tradition, er Aamanns ikke bange for at udfordre de gængse normer, og arbejder konstant med at tilføre nye idéer og smagssammensætninger.

Hos Aamanns er fundamentet det økologiske surdejsrugbrød, som bidrager med tekstur, sødme samt bitterhed, og udgør et smags- og konsistensmæssigt modstykke til pålægget.
Brød, pålæg, grøntsager, urter, emulsioner og sprøde elementer er omhyggeligt doseret, og udgør tilsammen en gennemført æstetisk helhed med fokus på det samlede smagsindtryk. 


DET PRAKTISKE

Pris: 165 kr. (eks. drikkevarer)

Tid
: Maden bliver serveret kl. 17:30 / Lørdag d. 18. nov. kl. 14:00

Køb af menuen: Maden skal bestilles og købes senest 3 dage før, du skal ind og se Platt-Form. Dette skal gøres via vores hjemmeside som et ekstra tilkøb i forbindelse med dit billetkøb. Køb din billet til Platt-Form her. 
På selve dagen medbringer du din menu-voucher og ombytter den til en smørrebrøds-menu i vores bar.

Ønsker du at købe menuen EFTER du har købt billetten kan det gøres via dette link