MANNING ER FRI

"En mesterlig indsats, der i den grad fortjener at blive forgyldt."

CPHCULTURE

"Jeg synes alle ved det danske forsvar, politisk aktive og enhver studerende på et samfundsfagligt studie burde se denne forestilling."

Forbrugermania

"Fra det første øjeblik følte tilskuerne sig ramt af ”Manning er fri”."

Frederiksborg Amts Avis

"Manning er fri er skingrende aktuel."

Ungt Teaterblod

"Hele forestillingen er en rutsjetur af følelser."

Den 4. væg

"Hvis du kan leve med at blive rystet i din moralske opfattelse af ret og vrang, samtidig med en personlig rejse fra ham til hende - ja, så er du ude på en god udfordring med ’Manning is free’"

Out & About

"… totalt overbevisende, med en nøgtern oprigtighed, der går lige ind."

Politiken

"Anders Budde Christensen gør det eminiment … Takket været hans spillestil og nærvær bliver historien vedkommende, interessant og øjenåbnende."

Kulturkupeen

"En af sæsonens mest seværdige forestillinger"

En tur i kulturland

Chelsea Manning blev født Bradley Manning. Hun var amerikansk soldat og blev kendt som whistlebloweren, der lækkede hundredetusindvis af fortrolige rapporter, billeder og data om amerikansk krigsførelse og udenrigspolitik. Samlet set det største antal fortrolige dokumenter, der nogensinde er lækket til offentligheden. Det kom til at koste 35 års fængsel, og under sin indespærring og isolation blev Bradley til Chelsea. Som en af sine sidste præsidentgerninger benådede Barack Obama Manning. Hun blev løsladt den 17. maj 2017. Nu er hun fri.

MANNING ER FRI er en historie om sandheder, der vil ud. En fortælling om at forandre verden og sig selv.  Om kamp, selvopofrelse og genfødsel – og om at holde fast på, hvad man virkelig tror på. En fortælling om en martyr, en utaknemmelig forræder eller måske bare et helt almindeligt menneske.

Medvirkende Anders Budde Christensen
Instruktør Maria Kjærgaard-Sunesen
Scenograf Nicolaj Spangaa

Produceret af Mungo Park


OBS: Har du et årskort til Mungo Park, er dine billetter naturligvis gratis, men de skal bestilles via Mungo Parks hjemmeside.


Kalender.jpg

SPILLEDAGE OG - TIDER

30. maj kl. 20
31. maj kl. 16

Billetten.jpg

BILLETTER

80 - 305 Kr.

OBS: Har du et årskort til Mungo Park, er dine billetter naturligvis gratis, men de skal bestilles via Mungo Parks hjemmeside.

Sal-01.jpg

SPILLESTED

Betty Nansen Teatret
Frederiksberg Allé 57
1820 Frederiksberg C