MIN ARM

En makaber komedie om en drengestreg, der bliver trukket for langt

"Forestillingen lykkes så fremragende ved ikke at være en sygehistorie om et mærkeligt barn, men en universel fortælling om menneskers livsproces...."

Herning Folkeblad

"En fornøjelig, tankevækkende og makaber komedie..."

KOP Kultur

"Claes Bang (...) mestrer, om nogen, den svære kunst at spille en monolog, så man sidder yderst på stolen og lytter med."

En Tur i Kulturland

”I en alder af 10, i manglen på noget meningsfuldt at lave, tog jeg min arm op over mit hoved, og beholdte den der. Nu, 30 år senere, er jeg så fuld af mening, at det er ved at tage livet af mig.”

Hvem kan holde vejret i længst tid? Hvem kan tie stille længst? Hvem kan lade være med at skide i en hel måned?

En 10 årig dreng konkurrerer med sin storebror og stikker en dag sin ene arm i vejret ­– hvor længe kan han blive ved? Når der ikke rigtig er en grund til at stikke den op, hvornår er så lige det helt rigtige tidspunkt at tage den ned igen? Der går dage, uger og måneder... og på trods af fortvivlede forældre, formanende læger og forstående psykologer, så kommer armen ikke ned.

Dette er historien om en mand, som lever sit liv med armen hævet i vejret. En tom gestus, som efterhånden bliver omdrejningspunktet for hele hans liv og som både ender med at gøre ham til et eksotisk kuriosum i den medicinske verden og et fejret ikon på den avantgardistiske kunstscene.

Se manden med en arm i vejret – han fører dig ud på en komisk og smertefuld rejse. Se armen! Her er en person, der forsøger at gennemtrænge livets ligegyldigheder og blive bemærket af verden. Følg manden med armen – og bliv rørt af en fortælling, der handler om alle menneskers behov for at blive set, anerkendt og – ikke mindst – blive holdt om.

 

MEDVIRKENDE Claes Bang

INSTRUKTØR Mads M. Nielsen

MANUSKRIPT Tim Crouch

OVERSÆTTELSE Gitte Skytte

PRODUCERET AF Team Teatret

Kalender.jpg

SPILLEPERIODE

19. april - 6. maj

Onsdag - Fredag kl. 19.00
Lørdag kl. 16.00

Forestillingen varer 1 time og 10 min. uden pause

Sal-02.jpg

SPILLESTED

Forestillingen spiller i Siloen på vores anneksscene EDISON
Edisonsvej 10, 1856 Frederiksberg C.

Billetten.jpg

BILLETPRIS

65 - 165 kr.