READING AF ÅRHUNDREDETS KÆRLIGHEDSKRIG

Strindberg i det 2100 århundrede?

Det er blodig alvor. Det er en nådesløs kamp på ord. Det er en reading af et teaterstykke bygget på Ebba Witt-Brattstrøms punktroman Århundredets kærlighedskrig. 

Kvinden er Tina Gylling Mortensen, manden er Søren Sætter-Lassen, og med dem som spillere bliver det hudløst og skræmmende, men også grotesk og morsomt. 

Det var en skandale i Sverige, da Ebba W-B’s bog udkom. For hendes egen onde skilsmisse fra Horace Engdahl, sekretær for Nobelpriskomiteen, blev læst ind i de slibrige ord. Virkelighed eller ej – kærlighed er vendt til had, svagheder bliver udstillet, og giftigheder flyver over bordet. Fortvivlelse og sårbarhed bliver åbenbaret.

Et smertende, men bevidst kærlighedsforlis. 

Medvirkende Tina Gylling Mortensen, Søren Sætter-Lassen

Dramatiker Ebba Witt-Brattström

PS Vi gentager sidste års succes og inviterer til grillhygge på Frederiksberg Allé inden forestillingen d. 8. juni. Se mere længere nede på siden.

Kalender.jpg

SPILLEDAGE og -TIDER

Fredag 8. juni kl. 20
Lørdag 9. juni kl. 16

Billetten.jpg

BILLETPRISER

95 - 200 kr.

Billetter i kategori O er inkl. velkomstbobler

Sal-01.jpg

SPILLESTED

Betty Nansen Teatret
Frederiksberg Allé 57
1820 Frederiksberg

8. juni

GRILL & TEATER

Når du køber billet til Reading af Århundredets kærlighedskrig d. 8. juni, kan du nyde en lækker middag foran Betty Nansen Teatret. Vi har allieret os med Grillministeriet, som vil fyre op under kullet og tilberede helstegt pattegris med rosmarin, islandsk laks med kandiseret ingefær, honning og mandler. 2 sommersalater og årstidens sprøde grøntsager med to slags dressing efterfulgt af en liflig rabarbertrifli.
Serveringen begynder to timer før
, forestillingen starter.


Pris: 150 kr. pr. person + 10 kr. i gebyr. Drikkevarer kan købes i baren. Madbilletten købes i forbindelse med købet af din teaterbillet.

71745
Køb billetter