READING AF REQUIEM

 - Reading fra dramatiseringen af Peer Hultbergs roman REQUIEM

I juni måned sveder de otte skuespillere, der medvirker i næste sæsons opsætning af REQUIEM, i prøvelokalet. Dem vil vi give arbejdsro. Men vi tager alligevel forskud på glæderne og har været så heldige, at Paprika Steen og Lars Brygmann har sagt ja til at medvirke i en reading af dramatiseringen af Peer Hultbergs roman Requiem.   

Oplev to af landets bedste skuespillere alene på scenen med et manuskript og intet andet. En helt særlig mulighed for at høre Hultbergs underfundige fortællinger i sin reneste form - før lys, lyd og scenografi bliver medfortællende og skaber et helt nyt udtryk.

MEDVIRKENDE Paprika Steen & Lars BrygmannOM REQUIEM
Vi bærer alle på en hemmelighed. Noget der er så skamfuldt, ondskabsfuldt eller smerteligt, at vi aldrig siger det højt. I REQUIEM får alle de fortrængte tanker og følelser stemme. Vi konfronteres med de skjulte historier i punktnedslag – alt det er gør ondt og irriterer, hadet, forurettelsen, jalousien.

Hende, der holder op med at elske manden og bare finder ham latterlig. Manden, der læser sin kones kontaktannonce. Ham, der tager piller mod civilisationsmigræne. Gangstativbrugeren, alkoholikeren, elskerinden, quizmasteren og den ensomme. En verden af rasende, afmægtige og elskende. Af os.


BETTY NANSEN er støttet af Frederiksberg kommune i forbindelse med Frederiksberg dagene og CPH STAGE 

Kalender.jpg

SPILLEPERIODE

Fredag d. 09 juni kl. 20.00
Lørdag d. 10 juni kl. 16.00

Sal-01.jpg

SPILLESTED

Frederiksberg Allé 57
1820 Frederiksberg C

Billetten.jpg

BILLETPRIS

110 kr. - 160 kr.

9. juni

GRILL OG TEATER

Køber du billet til Requiem d. 9. juni, kan du indtage din aftensmad ved et langbord ud til Frederiksberg Allé. Vi har allieret os med den genåbnede Bjørnekælder, som vil tænde op i grillen og servere en 2-retters menu bestående af grillet lam fra Grambogaard. Hertil kartofler med saltsyltet citron og kruspersille, samt spæde grønsager vendt med yoghurt og mynte. Til dessert serveres der koldskål med jordbær. 

Maden serveres fra kl. 17. Og kun inden forestillingen d. 9. juni. 

Pris: 100 kr. pr. person (eks. drikkevarer). Madbilletten købes i forbindelse med købet af din teaterbillet.