Lille mand hvad nu?

En humoristisk verdensklassiker om brutaliteten i 30'ernes Tyskland

Kære teatergæst

Vi er kede af at meddele, at forestillingen Lille mand hvad nu? den 26. og 27. maj 2017 desværre må aflyses.

Vi havde glædet os til at spille forestillingen igen sammen med Maria Rich, som i mange år var et centralt og elsket medlem af Mungo Parks skuespillerensemble. Desværre er Maria kommet til skade under en forestilling på et kollegateater.

Hun skal nok komme sig fuldstændig oven på uheldet, men det betyder desværre på den korte bane, at vi ikke har mulighed for at gennemføre Lille mand hvad nu?

Fredag den 26. maj 2017 kl. 20.00 bliver helt aflyst, men lørdag d. 27. maj kl. 16 vil den blive erstattet med en ekstraopførsel af forestillingen Kvinde kend din krop.

Du har mulighed for at bytte din/dine billetter til ekstraopførelsen af Kvinde kend din krop  eller til hvilken som helst forestilling i spilleperioden på Betty Nansen Teatret, som er frem til den 3. juni 2017 -  Alternativt kan du selvfølgelig få returneret dine penge.

Så svar tilbage på denne mail om du ønsker nye billetter og til hvilken forestilling eller hvis du ønsker dine penge refunderet bedes du skrive dit reg. og kontonr. Vi kan desværre ikke tilbyde overførsel via mobilpay eller udbetaling i billetkontoret på Betty Nansen Teatret.

Endnu en gang beklager vi.

På vegne af MUNGO PARK

-----------------------------------------------------------------

Johannes Pinneberg er et enkelt menneske. Han vil forsørge sin kone Pusser og deres lille barn, som de kalder Sardinen. Og han vil ikke acceptere ydmygelse og nedværdigelse. Vi følger Pinnebergs kamp i et Tyskland, som gradvist bliver mere og mere brutalt. Økonomien falder fra hinanden, og både nazister og kommunister har blikket rettet mod det næste valg. Pinneberg og Pusser må improvisere, utraditionelle metoder er nødvendige, hvis Sardinen skal overleve og kærligheden gro.

Hans Falladas roman fra 1932 er en humoristisk verdensklassiker, som Mungo Park har fået rettighederne til at dramatisere. Forestillingen sættes i scene af teaterdirektør Martin Lyngbo.

 

MEDVIRKENDE Maria Rich, Anders Budde Christensen, Marianne Mortensen, Henrik Prip, Jonas Munck Hansen
INSTRUKTØR Martin Lyngbo
SCENOGRAF Rikke Juellund
LYDDESIGNER Rasmus Overgaard Hansen
LYSDESIGNER Jacob Rasmussen
PRODUCENT Mungo Park
Kalender.jpg

Spilleperiode

26. maj kl. 20
27. maj kl. 16

Varighed.jpg

Varighed

2 timer 30 min. - inkl. pause

Billetten.jpg

Billetpris

50 - 295 kr.