10 veje til kollektiv samskabelse

- på Betty Nansen Teatret og til inspiration for andre

Som en del af det kunstneriske udviklingsprojekt BETTY UDVIKLER er vi i gang med at udbrede det gode budskab om vores kollektive metode til omverdenen. Som et led i formidlingsarbejdet har vi formuleret det vi kalder 10 veje til kollektiv samskabelse – på Betty Nansen Teatret og til inspiration for andre.

De 10 veje samler op på nogle af de centrale opdagelser vi har gjort os med kollektiv samskabelse over de sidste par år. Så hvis du har lyst til at høre hvilket kollektivbegreb vi arbejder med, hvordan improvisation bruges til at genere materiale kollektivt, hvordan instruktøren er facilitator mere end det kunstneriske geni på toppen af hierarkiet og hvordan man kan skabe trygge rum at være modig i, er dette event noget for dig.

Vi præsenterer de 10 veje til kollektiv samskabelse ved et event på teatret onsdag d. 31.8 kl. 17.30-18.30, hvor instruktør Elisa Kragerup, skuespiller Niels Ellegaard og koreograf Sebastian Kloborg fortæller om deres arbejde med de 10 veje fra henholdsvis instruktørens, koreografens og skuespillerens perspektiv.

Vi glæder os til at se dig!

0 Kommentarer