BETTY MØDER Corpus

Kom med den 21. september, når vores direktørduo Elisa Kragerup og Eva Præstiin samtaler med det eksperimenterende dansekompagni Corpus om en gentænkning og opblødning af hierarkier i kunstneriske processer.

De seneste 10 år har Corpus som en del af Det Kongelige Teater sat kollektivet i højsædet for at eksperimentere sig frem til nye trinsprog og nyskabe samtidsdansen.

Derfor har vi inviteret Corpus til Betty, hvor vi -modereret af journalist Anja Bo- vil snakke om organisatoriske udfordringer ved kollektiv samskabelse. For hvordan er man et eksperimenterende ensemble i en stor hierarkisk opbygget institution – som Det Kongelige? Og hvordan udspiller forholdet mellem hierarki og kollektiv sig i udviklingsprocesser?

Vi glæder os til at se jer!

OBS: Arrangementet er gratis, men du må meget gerne trykke "deltager" på facebookbegivenheden her, så vi har en fornemmelse af, hvor mange vi bliver. 
Arrangementet foregår på vores anneksscene EDISON (Edisonsvej 10 på Frederiksberg), og scenografien til forestillingen GENERATION 9/11 danner derfor fornemt bagtæppe på dagen.

 

BETTY MØDER er en del af det større projekt BETTY UDVIKLER, som er etableret i samarbejde med Bikubenfonden. Med BETTY MØDER inviterer vi en række kunstnere, forskere, kreative, kulturinstitutioner m.fl., der arbejder med kunstens fællesskaber og det kollektivt samskabende til udveksling af viden og idéer.

 

Vil du inviteres som en af de første til det næste BETTY MØDER?

Så tilmeld dig BETTY UDVIKLER-nyhedsbrevet og få invitationer og besked, når der er nyt på bloggen. 

Tilmeld nyhedsbrev

0 Kommentarer