BETTY MØDER Kunsten som Forum

Til en samtale om kunstens værdi i samfundet møder Bettys direktørduo, Elisa Kragerup og Eva Præstiin, professor i litteraturvidenskab Frederik Tygstrup og adjunkt og performancekunstner Cecilie Ullerup Schmidt fra det nystartede forskningscenter Kunsten som Forum. Du kan høre samtalen her.

Den 21. oktober 2020 inviterede Betty Nansen Teatret til samtale om kunstens betydning for samfundet. I videoen herover har vi klippet nogle af aftenens højdepunkter sammen. 

Hvad kan kunsten i forhold til fællesskaber? Hvad opsøger vi i det kunstneriske rum, som vi ikke kan få andre steder? Kan kunsten udfylde et politisk tomrum? Det var nogle af de spørgsmål, arrangementet søgte svar på, anført af moderator Adrian Hughes.

Mødet er et i en række af BETTY MØDER, hvor teatret møder og udveksler viden med en række kunstnere, forskere, kreative, kulturinstitutioner m.fl., der arbejder med kunstens fællesskaber og det kollektivt samskabende.

BETTY MØDER er en del af det større projekt BETTY UDVIKLER, som er etableret i samarbejde med Bikubenfonden. I forbindelse med mødet, lancerede vi bloggen her, hvor man kan følge teatrets kunstneriske udviklingsarbejde.

11 Kommentarer

Frenchmxjf for 66 dage siden
Yоu'vе hеаrd that it's wisе tо leаrn from еxреriencе, but it is wisеr tо lеаrn frоm thе еxреriеnce of othеrs.
IsacImari for 92 dage siden
I think, that you are mistaken. I can prove it. Write to me in PM, we will communicate. dfgdlfg2131.32 https://howytooutoknowb.fun/map.php
Ronaldjap for 107 dage siden
Ева , http://onxx.ru/ variant1
Ronaldjap for 108 dage siden
Мефодий , http://onxx.ru/ variant1
Ronaldjap for 110 dage siden
Януарий , http://onxx.ru/ variant2
Ronaldjap for 112 dage siden
baydida , http://onxx.ru/ variant2
IsacImari for 114 dage siden
ingerebibl12gooxs222 http://2149.downloadfirstyou.com/ http://852.downloadfirstyou.com/ http://875.allorgdownload.org/ http://204.downloadfirstyou.com/ http://164.downloadfirstyou.com/ https://bestwaydownload.com/map.php https://allsaboutfiles.com/map.php https://how6youtoknowc.org/map.php https://howytooutoknowcgfdf.org/map.php https://howytooutoknowb.fun/map.php https://howyoutoknowacxv.online/map.php https://howyoutoknowa.online/map.php
Ronaldaccum for 116 dage siden
climovrepil , http://onxx.ru/
Ronaldaccum for 121 dage siden
Альбина , http://onxx.ru/
IsacImari for 130 dage siden
ingerebibl12gooxs222 http://818.allorgdownload.org/ http://1021.downloadfirstyou.com/ http://1074.allorgdownload.org/ http://180.allorgdownload.org/ http://1201.allorgdownload.org/ http://1574.downloadfirstyou.com/
pia obel for 552 dage siden
Jeg glæder mig så meget til næstegang -