BETTY MØDER Malmö Stadsteater

Hvordan laver man nyskabende teater inden for institutionsteatrets rammer? Det har Bettys direktør-duo instruktør Elisa Kragerup og producent Eva Præstiin inviteret direktør Kitte Wagner og dramaturg Felicia Ohly fra Malmö Stadsteater til en samtale om. Og den kan du høre her.

BETTY MØDER havde publikum med på Zoom, da Bettys direktørduo fik live-besøg fra det svenske, i form af direktør Kitte Wagner og dramaturg Felicia Ohly fra Malmö Stadsteater. Modereret af Barbara Læssøe Stephensen samtaler repræsentanterne fra de to teatre om, hvilke fællesskaber (scene)kunsten forhandler og idé- og erfaringsudveksler under spørgsmålene: Hvordan skaber vi rammerne for udvikling af nyskabende scenekunst på et moderne institutionsteater? Hvordan implementeres mere kollektive ledelses- og produktionsformer i traditionelt set hierarkiske institutioner? Hvordan implementeres workshops på et institutionsteater?

 

BETTY MØDER er en del af det større projekt BETTY UDVIKLER, som er etableret i samarbejde med Bikubenfonden. Med BETTY MØDER inviterer vi en række kunstnere, forskere, kreative, kulturinstitutioner m.fl., der arbejder med kunstens fællesskaber og det kollektivt samskabende til udveksling af viden og idéer.

Vil du med til det næste BETTY MØDER?

Så tilmeld dig BETTY UDVIKLER-nyhedsbrevet og få invitationer og besked, når der er nyt på bloggen. 

Tilmeld nyhedsbrev

0 Kommentarer