BILLETTER OG RABATTER

Billettelefon  (man-fre 14-17) tlf. 70 272 272

Ikon-09.jpg

Online billetbestilling

Det hurtigste og nemmeste er at købe billetterne online her på bettynansen.dk ved at klikke på "Køb billet"-knapperne på den forestilling, du gerne vil se. Du kan enten udskrive billetterne, vise dem på din smartphone, eller få dem sendt med posten.

Ikon-04.jpg

Personlig service

Har du brug for personlig vejledning og service kan du kontakte Teaterbilletter på tlf.nr. 70 272 272 man-fre kl. 14-17.

info.jpg

BILLETGEBYRER

Der er billetgebyr og et ordregebyr på billetterne ved onlinekøb. Priserne på bettynansen.dk er inklusiv billetgebyr. Ordregebyret tillægges til sidst i købsprocessen. Ung gruppe, fribilletter og tilkøb (mad, drikkevarer mv.) er fritaget for gebyrer.

BILLETKATEGORIER

O-billetter (orkesterpladserne) er de bedste - Billetter i kategori O inkluderer velkomstbobler og en videointroduktion, som starter en halv time inden forestillingsstart på vores Balkonscene. 
Efter O-billetterne kommer A, B, C og D. "De bedste pladser" afhænger af alt fra personlig smag til forestillingens genre og scenografi. Når du køber dine billetter online, kan du selv vælge de pladser, du ønsker.

Handelsbetingelser Personlige oplysninger

RABAT MED TEATERKLUB MEDLEMSKAB

KØB 3 FORESTILLINGER PÅ ÉN GANG og bliv derigennem gratis medlem af fordelsklubben MIT TEATER. Herefter kan du købe teaterbilletter med rabat i et år.

KØB MEDLEMSKAB AF MIT TEATER og få rabat med det samme. Medlemskab koster 100 kr. om året og giver adgang til køb af op til 10 rabatbilletter pr. forestilling.

STUDERENDE KAN FÅ GRATIS MEDLEMSKAB
Kræver studiekort, som skal fremvises sammen med din billet.

RABAT UNGE

Alle unge under 25 år kan få 100 kr. i rabat pr. billet.
Dette gælder alle billetkategorier med undtagelse af D-­pladser. Når du køber din billet, skal du vælge billettypen UNG.

GRUPPERABAT
Er I min. 6 personer under 25 år, kan I hver tirsdag og onsdag få billetter til kun 75 kr. pr. billet. Når I køber jeres billetter, skal I vælge billettypen UNG GRUPPE.
Prisen gælder i billetter i kategori B og C.
Vi gør opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser.

For hjælp til gruppebestilling eller yderligere information, skriv til billet@bettynansen.dk

VIRKSOMHEDER OG GRUPPER

Vi tilbyder særlige priser for grupper på minimum 10 personer. Skriv til billet@bettynansen.dk og få et uforpligtende tilbud. Udover rabat på billetten kan vi også lave forskellige pakker med snacks og forfriskninger.

Udenfor teatertid kan vores scener, prøvelokaler eller særlige atmosfære danne rammerne om alt fra receptioner, konferencer, bestyrelsesmøder eller kurser.

Tilgængelighed

På Betty Nansen Teatrets hovedscene på Frederiksberg Allé er der to trapper, men der forefindes rampe til kørestole. Der er to pladser til kørestole i prisgruppe A. Der forefindes teleslynge, men desværre ikke til musikforestillinger, da dette ikke er muligt. Bemærk, at der er handicapparkeringsplads foran teatrets hoveddør.

På Edison har vi nu fået etableret handicapadgang til teatersalen i form af en lift.

Kig dig omkring på Betty Nansen Teatret

Her kan du se dig omkring på Betty Nansen Teatret. Du kan bevæge dig rundt på alle etager, og du kan se alle rækker og sæder i teatersalen, så du kan vælge lige netop den plads, der passer dig bedst.

Klik på pilen, vælg floor 1, 2 eller 3 og bevæg dig rundt ved hjælp af piletasterne eller musen.