TILGÆNGELIGHED FOR HANDICAPPEDE

På Betty Nansen Teatrets hovedscene på Frederiksberg Allé er der to trapper, men der forefindes en kørestolselevator ved døren til foyeren yderst til højre på facaden. Der er to pladser til kørestole i prisgruppe A. Bemærk, at der er handicapparkeringsplads foran teatrets hoveddør.

På vores anneksscene Edison har vi fået etableret handicapadgang til teatersalen i form af en elevator. Henvender du dig til vores personale i baren, når du ankommer til teatret, vil de vise dig vej til elevatoren. 


SÆRLIGT FOR FOLK MED NEDSAT HØRELSE

Har du nedsat hørelse og brug for ekstra udstyr for at forbedre lytteoplevelsen i salen, kan du gratis reservere et trådløst FM-udstyr med hovedtelefoner til alle Betty Nansen teatrets forestillinger og arrangementer i salen.

Vi har otte sæt FM-udstyr, som trådløst overfører lyd fra vores eksisterende højttaleranlæg til de individuelle modtagere, så publikummer med nedsat hørelse får samme udbytte af teaterforestillingen eller arrangementet som de øvrige gæster. De individuelle modtagere forbindes til et sæt hovedtelefoner, som kan lånes af os, eller du kan medbringe dine egne hovedtelefoner og få en bedre lydkvalitet. Dine egne hovedtelefoner skal dog have minijack-stik.

FM-udstyret erstatter tidligere teleslyngeanlæg.

Hvordan?
Lån af FM-udstyret inkl. hovedtelefoner er gratis, men skal reserveres på forhånd. Dette gøres ved at kontakte os på billet@bettynansen.dk eller på tlf: 33210755.

FM-udstyret udleveres fra billetskranken på teatret. Efter forestillingen afleveres FM-udstyret til personalet i baren.

 

 

KIG DIG OMKRING PÅ BETTY NANSEN TEATRET

Her kan du se dig omkring på Betty Nansen Teatret. Du kan bevæge dig rundt på alle etager, og du kan se alle rækker og sæder i teatersalen, så du kan vælge lige netop den plads, der passer dig bedst.

Klik på pilen, vælg floor 1, 2 eller 3 og bevæg dig rundt ved hjælp af piletasterne eller musen.

OBS: Siden denne video-tour er blevet lavet er Betty Nansen Teatrets foyer, bar og balkon undergået en større renovation. Teatersalen er dog stadig den samme.