KOM TRYGT I TEATRET

På Betty tager vi din sikkerhed og tryghed meget alvorligt, og vi følger myndighedernes retningslinjer i forhold til COVID-19 nøje. 

Myndighedernes nuværende restriktioner gælder frem til den 5. maj og indebærer, at vi holder lukket. Har du billet til en aflyst forestilling, modtager du en mail fra os om, hvordan du kan få ombyttet eller refunderet dine billetter.

Køber du billet til en forestilling, som må aflyses på grund af forlængelse af restriktionerne, refunderer vi dine billetter. Du modtager besked herom så snart, regeringen melder restriktioner ud, der vedrører datoen for dit teaterbesøg.

Vi har iværksat en række forholdsregler for at sikre din tryghed. Dem kan du læse om herunder. Vi beder samtidig vores gæster om at følge de generelle anbefalinger i forhold til hygiejne og fysisk afstand. 

Du skal bære mundbind i vores foyer og teatersal, når du går og står. Når du sidder ned, kan du tage det af.
Husk også dit mundbind, når du rejser dig efter forestillingen.

  • Der er et tomt sæde på hver side af dine pladser og de øvrige gæster*
  • Vi har ekstra forhuspersonale på arbejde, som kan guide til et sikkert indluk.
  • Forhuspersonalet bærer visir eller mundbind.
  • Vi har etableret en udendørs bar på vores Betty-scene.
  • Bliver du syg eller oplever symptomer på sygdom, må du aflyse dit teaterbesøg. Vi bytter vi din billet, hvis du aflyser inden kl. 17 på selve spilledagen ved at ringe til Teaterbilletter på tlf.: 70 272 272. Hvis forestillingen er på en lørdag skal der mailes til billet@bettynansen.dk senest kl. 14.00 på spilledagen.
  • Vi har sørget for ekstra rengøring af alle berøringsflader.
  • Standere med håndsprit er placeret i foyeren.
  • Skilte ved indgange og toiletter fortæller om retningslinjerne og Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

* Vær opmærksom på, at hvis du køber flere billetter på een gang, placerer billetsystemet jer automatisk ved siden af hinanden uden afstand. Ønsker du afstand mellem dig og din ledsager(e), skal du kontakte billetkontoret via mail eller telefon og foretage din billetbestilling manuelt.

Hvad kan du gøre?
Vi har brug for, at alle bidrager ved at overholde Sundhedsstyrelsens anbefalinger om at holde afstand, spritte hænder, hoste og nyse i dit ærme, undlade at kramme, kindkysse og give hånd. Hvis du har symptomer på COVID-19, skal du blive hjemme.  

Vi opfordrer til, at du betaler med kort eller Mobile Pay og undgår kontanter. Derudover beder vi dig om at møde på det tidspunkt, vi har angivet i den velkomstmail, du har modtaget, samt at rette dig efter personalets henvisninger på selve aftenen. Samt at bære mundbind, indtil du sidder ned i salen. 

Vi glæder os til at se dig!