19 september 2018

LATESALE

Nu kan du købe teaterbilletter til kun 90 kr. pr. stk. inkl. gebyr for alle uanset alder. LATESALE-billetterne er til salg fra 1 en time før forestillingernes start på følgende 5 teatre:

Betty Nansen Teatret
Folketeatret
Nørrebro Teater
Teater Republique
Østre Gasværk Teater

Hver dag i en forestillings spilleperiode udbyder vi et begrænset antal LATESALE-billetter til de aktuelle forestillinger på ovennævnte teatre. LATESALE-billetterne er kun til salg på vores 5 teatre fra 1 time før forestillingernes start. LATESALE-billetter kan ikke reserveres på forhånd eller købes online, men fås kun ved personligt fremmøde på teatrene og kun til samme dags forestillinger.

Så tag chancen og kom i god tid. Vi tager nemlig forbehold for udsolgt på de enkelte teatre. Men skulle du gå forgæves f.eks. hos os på Betty Nansen Teatret, har du mulighed for at købe en LATESALE-billet til et af de andre nævnte teatre. Alle 5 teatre ligger indenfor en afstand på maks. 6 km., så jo tidligere du kommer, jo større er chancen for, at du altid kan nå en forestilling til LATESALE-pris på mindst et af vores teatre.