15 januar 2020

STILLINGSOPSLAG - ansvarlig for BETTY UDVIKLER

OPDATERING: STILLINGEN ER NU BESAT

 

Vi vil gerne takke for den store interesse for BETTY UDVIKLER. Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at Mette Tranholm tiltræder som ansvarlig for BETTY UDVIKLER. 

 

Mette er ekstern lektor på Københavns Universitet, tilknyttet Den Danske Scenekunstskole og har massiv erfaring som produktionsdramaturg.

Mette bliver ansvarlig for alle Bettys udviklingsaktiviteter og vil fungere som projektets kontaktperson, skriv til udvikler@bettynansen.dk

 

-----------


Vi søger et engageret teatermenneske som ansvarlig for teatrets udviklingsaktiviteter.

Stillingen er på deltid (25 timer) og tidsbegrænset til 1. juni 2022

Du vil i tæt samarbejde med teatrets ledelse og øvrige afdelinger være ansvarlig for teatrets udviklingsindsats, BETTY UDVIKLER.

BETTY UDVIKLER er en række interne og eksterne aktiviteter, som udforsker en samskabende kunstnerisk praksis. Vi påbegyndte indsatsen i sæson 19/20 med forestillingen Bonnie & Clyde, som netop har haft premiere.

Teatrets udviklingsarbejde hviler på to ben. Det ene spor er de konkrete udviklingsaktiviteter, hvor mange fagligheder og kunstnere samskaber og afprøver materiale.  Det andet spor har fokus på dokumentation og vidensdeling med omverdenen. Indsatsen er støttet af Bikubenfonden.

Du vil blive ansvarlig for

 • Koordinering og afvikling af udviklingsaktiviteter (defineret som forestillingsrelaterede aktiviteter før læseprøven). Aktiviteter kan være, men er ikke begrænset til: idé-seminarer og møder, workshops, bauprobe, prøver, tekniske- og eller materiale afprøvninger, manuskriptudvikling, kompositionsudvikling, visninger og åbne prøver med eller uden publikum.
 • Dokumentation af udviklingsaktiviteter i forskellige formater og medier som eks. foto, video, skriftlige rapporter og analyser, spørgeskemaundersøgelser, evalueringer og lign., som kan fiksere og dokumentere en kunstnerisk praksis.
 • Analyse- og metodeudvikling med henblik på systematisk at oparbejde en intern organisatorisk læring og en vidensbase af forskellige metoder og begreber, som kan beskrive og belyse den kollektive kunstneriske praksis for teatrets medarbejdere, samarbejdspartnere og interessenter. Dette arbejde foregår i tæt samarbejde med teatrets ledergruppe.
 • Vidensdeling med branchen og omverden. Vi ønsker at dele vores viden, metoder og begreber med den øvrige teaterbranche og andre interessenter. Vidensdeling kan foregå via aktiv deltagelse (som artist talks, seminarer, åbne workshops, auditions, møder, åbne prøver) eller som udgivelser (interviews, video, analyser, rapporter, podcasts).

Du vil referere til teatrets direktion og have et tæt samarbejde med teatrets ledergruppe og øvrige medarbejdere.

Vi forventer at

 • Du er uddannet akademisk og/eller teaterfagligt med relevant efteruddannelse ifht. analyse og metodeudvikling. Og du har erfaring med at indgå i en organisation. Du kunne være dramaturg eller producent, men kan også have en anden teaterfaglig baggrund.
 • Du skal have praktisk erfaring med professionel teaterproduktion for at komme i betragtning til stillingen.
 • Du er analytisk og systematisk – og har erfaring med at koordinere og afvikle både små og store projekter med et stort overblik.
 • Du er ligesom os ærligt optaget af den kunstfaglige praksis og udvikling både generelt og i mødet med det enkelte projekt og den enkelte kunstner. Du søger at omsætte din viden i praksis.
 • Du trives med at hjælpe, facilitere og føre andres idéer ud i livet.

Vi tilbyder

 • Et kunstnerisk arbejdsfællesskab med højt til loftet, store ambitioner og mod til at gå nye veje.
 • En organisation, der ønsker selv at lære og dele sin viden med andre både i ind- og udland.
 • Kolleger som brænder både for deres eget fag og for teatret som kunstart.          
 • Et teaterhus, som arbejder målrettet med at skabe en særlig relation til publikum.

Løn og ansættelsesvilkår efter forhandling og branchens niveau.

Sådan søger du
Send din ansøgning med CV til job@bettynansen.dk. Din ansøgning kan betragtes som modtaget, når du har modtaget et autosvar. Vedlæg kopi af CV, evt. eksamensbeviser og meget gerne referencer fra tidligere arbejdspladser, som vi må kontakte i forbindelse med ansøgningsprocessen.

Ansøgningsfrist 
Stillingen ønskes besat snarest muligt. Vi indkalder derfor til samtaler løbende.
Ansøgninger der indkommer efter d. 15. februar 2020, vil ikke komme i betragtning.

Kort om Betty Nansen Teatret
Betty Nansen Teatret er et teater under Det Københavnske Teatersamarbejde med 2 teaterhuse og 3 scener på Frederiksberg. Vi er 15 fastansatte og mange freelancemedarbejdere. Vi samarbejder med andre teaterproducenter og kulturorganisationer, med scenekunstens frie grupper og interessenter.

Vil du vide mere om stillingen
Hvis du har spørgsmål, kan du henvende dig til direktør og producent Eva Præstiin på telefon 2259 4559.

 

Læs mere: 
Om BETTY UDVIKLER
Om udviklingsaktiviteter