Juleindsamling til børn på flugt

Præsenteres af skuespillerne Danica Curcic og  Christian Gade Bjerrum.

I hele december samler skuespillerne Danica Curcic og Christian Gade Bjerrum ind til Red Barnets Børnekatastrofefond for at hjælpe børn på flugt fra krig. 21. december kulminerer indsamlingen med et festlig støtte-event på Betty Nansen Teatret, her bliver masser af musik og underholdning - både for børn og voksne. Til dette show arbejder alle gratis, det betyder at pengene går ubeskåret til Red Barnets Børnekatastrofefond. Formålet er at støtte børn, der er på flugt - de flygter med livet som indsats!

Oplev bl.a. Rune Klan, Platt-form (Mille Lehfeldt, Laus Høybye, Jakob Fauerby), Jacob Tingleff, Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen, Kristoffer, Zaki Youssef, Christel Stjernebjerg, Mikkel Schrøder Uldal, Shereen og Hafiz, Malika, Den Magnetiske Ørn, Kalle Mathiesen og A I S H A. Showet instrueres af Heinrich Christensen - aftenens værter er Danica Curcic og Christian Gade Bjerrum.

Køb billet     Se julekalenderen     Del på facebook

Det er juletid. Det er gavetid og vi er i gavehumør. Så vi fik den her idé for en uges tid siden, at give Red Barnets Børnekatastrofefond en stor sæk penge i julegave, som kan bruges til deres indsats for de mange børn, der er på flugt pga. de voksnes krig i Syrien. 

Sammen kan vi gøre en forskel for børn på flugt, som mangler mad, rent drikkevand, medicin og tøj, så derfor har vi taget initiativ til at lave kampagnen "Juleindsamling til børn på flugt" Kampagnen kører frem til jul og vi er megaspændte på, hvor mange penge, der kan samles ind inden gaverne åbnes juleaften. 

D. 21. december kulminerer indsamlingen med et festlig støtte-event på Betty Nansen teatret i København, hvor vi inviterer flere af vores musikalske, sjove venner og kollegaer til at optræde med musik og underholdning - både for børn og voksne. Hold øje med vores facebookside, der løbende opdateres med mere information herom. 

 

De bedste julehilsner Danica, Christian og alle på Betty Nansen Teatret