Popkometen Iris Gold inviterer til fest i dekadent 70’er-ørken

Iris Gold Iscenesat er anden udgave af et nyt koncertformat, hvor Roskilde Festival håndplukker kunstnerne, Betty Nansen lægger scenografi til og teatrets kunstneriske leder, Elisa Kragerup, instruerer.

Koncerten foregår i den dekadente 70’er-inspirerede ørken, der udgør scenografien til forestillingen KAT PÅ ET VAMRT BLIKTAG. For en enkelt aften overtager Iris Gold kaktuskulissen med dansepiger, blæsere og solbeskinnede pop.

Den kritikerroste dansk-jamaicanske Iris Gold allerede optrådt med navne som Blur, Taylor Swift og Robbie Williams. Hendes popmikstur med smage fra både R&B, soul og hip-hop rammer plet. Det var et tusindtalligt publikum vidner til, da Iris Gold optrådte på Roskilde Festival i 2018.  Koncerten slog fast, at Iris Gold er et navn, man skal holde øje med, og at hendes festlige performances lever fuldt op til hendes efternavn.

Til Iris Gold Iscenesatkan du glæde dig til en ægte fest i Betty Nansens intime rammer. Sangerinden optræder med fuldt band, som inkluderer trommer, guitar og blæsere. Selv har Iris beskrevet sin musik som ”Wu Tang i Vegas”, så ørkenomgivelserne kunne ikke passe bedre! 

kalender.jpg

DATO & TID

Lørdag d. 1. december kl. 22

billet.jpg

Billetpris

160 kroner inkl. gebyr

sal-01.png

SPILLESTED

Frederiksberg Allé 57
1820 Frederiksberg C
Billettelefon 70 272 272