When Saints Go Machine inviterer til elektronisk melankoli i koboltblå bomuldsmarker

When Saints Go Machine er tredje udgave af et koncertformat, hvor Roskilde Festival håndplukker kunstnere, Betty Nansen lægger scenografi til, og teaterets kunstneriske leder Elisa Kragerup instruerer.

Koncerten foregår i scenografien til teaterforestillingen I ET FORHOLD, hvor kunstnerkollektivet Sort Samvittighed har indtaget scenen med svævende tulipaner, koboltblå bomuldsbuske og metervis af tyl. For en aften træder When Saints Go Machine ind på scenen, hvor bandets mere afdæmpede udtryk skal samspille med Sort Samvittigheds ekspressive udtryk.

When Saints Go Machine startede ud som en elektronisk kvartet i 2007, men blev for nyligt til en trio med Nikolaj Manuel Vonsild i front og Silas Moldenhawer og Jonas Kenton bag knapper, computere og keyboards. Siden debutalbummet Ten Makes a Face fra 2008 har de været synonym med melankolsk elektronisk pop i konstant udvikling. When Saints Go Machines kommende fjerde album følger op på Infinity Pool fra 2013.  

Med When Saints Go Machine Iscenesat kan du derfor se frem til en ny type koncertoplevelse, hvor musik og teater støder sammen i et nyt, uforudsigeligt møde!


På scenen Nikolaj Manuel Vonsild, Silas Moldenhawer, Jonas Kenton

Instruktion
Elisa Kragerup


Koncerterne er støttet af Frederiksberg Kommune.

kalender.jpg

DATO & TID

Lørdag den 11. maj klokken 21.00 - 22.00
EKSTRAKONCERT Lørdag den 18. maj klokken 21.00 - 22.00

Ikon-09.jpg

BILLETPRIS

Løssalg: 250 kr. inkl. gebyr
Studerende: 175 kr. inkl. gebyr

sal-01.png

SPILLESTED

Frederiksberg Allé 57
1820 Frederiksberg C
Billettelefon 70 272 272

11. maj kl. 18.30

GRILL OG KONCERT

Når du køber billet til koncerten den 11. maj, kan du inden koncerten nyde en lækker middag på alléen foran Betty Nansen Teatret. Vi har allieret os med vores naborestaurant HOS OTTO, som vil fyre op under kullet og tilberede pattegris og laks med to forskellige sommersalater og dip. Hertil serveres der langtidsbagte rødbeder vendt i tahindressing og feta, spidskålsalat med radiser, dild, citron og honning og krydderurtecreme. Desserten er en tykmælksfromage med hvid chokolade.


Pris: 160 kr. pr. person inkl. gebyr. Drikkevarer kan købes i baren. 

Læs mere 80112
Køb billetter