RESERVER DINE BILLETTER HER

Svans. Bøssekarl. Røvpuler. Homo. Skældsordene hagler ned over Eddy sammen med spytklatter og knytnæver. For Eddys anderledeshed er den værste slags, man kan forestille sig i den fattigste del af Frankrig.

FÆRDIG MED EDDY er et brutalt vidnesbyrd om at vokse op i et voldeligt underskudssamfund, hvor alt, der er stikker ud, bliver straffet. Her spiller man fodbold, slås og kigger efter damer.

Men Eddy låner i smug sin søsters tøj, fantaserer om muskuløse, behårede mandekroppe, og stemmen er lysere end de andre drenges. ”I dag vil jeg være en af de hårde drenge,” siger han til sig selv hver morgen foran spejlet. Desværre gør kroppen oprør og modarbejder ham gang på gang.  

Splittet mellem begæret til andre kroppe og hadet til sin egen, forsøger Eddy at blive færdig med sig selv. Færdig med skældsord. Færdig med macho-mænd. Færdig med den krop, der føles som én stor misforståelse.

Morten Hee Andersen spiller Eddy i Anna Balslevs intime iscenesættelse. Forestillingen bygger på den nu 25-årige Édouard Louis’ selvbiografiske roman, der blev en litterær sensation, da den udkom i 2014.

 

EKSTRA EKSTRA EKSTRA

Tirsdags- og onsdagsintro
Om tirsdagen og onsdagen vil det kunstneriske hold før forestillingen lave en kort introduktion, hvor de fortæller om arbejdet med forestillingen og om de tanker, instruktør, spiller og scenefolkene har haft i forbindelse med tilblivelsen. Introduktionen begynder 45 min. før forestillingen starter.

Foredrag med Silas Holst

Køber du billetter til FÆRDIG MED EDDY til én af nedenstående spilledage, får I et gratis foredrag med Silas Holst med i købet. Læs mere her.

Tirsdag d. 23. oktober kl. 12.30 - efter forestillingen
Onsdag d. 24. oktober kl. 18 - før forestillingen
Tirsdag d. 30. oktober kl. 12.30 - efter forestillingen
Onsdag d. 31. oktober kl. 18 - før forestillingen


Skræddersyet workshop
I samarbejde med teatret C:NTACT 
har vi tilrettelagt en workshop til ungdomsuddannelserne. Workshoppen tager udgangspunkt i temaerne fra. Læs mere her.

Kalender.jpg

SPILLEDAGE OG -TIDER

12. oktober - 10. november
Tirs. kl. 11
Ons. - fre. kl. 19
Lør. kl. 16

Varighed
Ca. 1 time

info.jpg

FAG OG KLASSETRIN

Fag
Dansk, drama, psykologi, fransk

Klassetrin
9. - 10. klasse + 1. - 3.g

Billetten.jpg

BILLETPRISER OG RESERVATION

Billetpriser
75 kr. pr. billet tirsdage og onsdage. Inkluderer en gratis introduktion til forestillingen.

Billetreservation
Reserver dine billetter via vores nye skoleportal www.brugteatret.dk

Sal-02.jpg

STED

Anneksscenen EDISON
Edisonsvej 10
1856 Frederiksberg

GRATIS FORDRAG MED SILAS HOLST

Køber du billetter til Færdig med Eddy til én af fire udvalgte spilledage, får I et foredrag med Silas Holst med i købet.

Læs mere

UDFORDRENDE, SKRÆDDERSYET WORKSHOP

I samarbejde med teatret C:NTACT har vi tilrettelagt en workshop til ungdomsuddannelserne. Workshoppen tager udgangspunkt i temaerne fra FÆRDIG MED EDDY.

Læs mere