Sæson 2011-12

Arkiv

TEATERKONCERT MOZART

Nikolaj Cederholm og Brdr. Hellemann har udviklet mere end 30 nye numre over mesterens hits fra værker som Tryllefløjten, Don Giovanni og Eine kleine Nachtmusik. Men også de mindre kendte melodier er på sætlisten. Der er altså rig mulighed for at opdage eller genopdage kongen af kompositioner, når Mozart smider pudder-parykken og bliver genintroduceret som den popstjerne, han er. Hver sang har nyskreven tekst af den amerikanske sangskriver Neill Furio, og sangene synges på engelsk. Der udleveres gratis sanghæfter inden forestillingen, hvor sangteksterne er optrykt på engelsk og dansk i Peter Laugesens oversættelse. Med frit afsæt i Mozarts parade af hits inviterer teaterkoncert Mozart til en spektakulær rocksymfoni, der forvandler vidunderdrengens klassiske kompositioner til nye rock- og popsange fremført af et hold af de bedste danske musikere, sangere og skuespillere.

Medvirkende Lotte Andersen, Claus Hempler, Mark Linn, Bjørn Fjæstad, Rikke Bilde, Martin Greis. Holdet bag Instruktion og koncept: nikolaj Cederholm. Musik: Mozart og Brdr. Hellemann. Sangtekster: Niel Cardinal Furio. Musikere: Peter Hellemann (Kapelmester), Søren Bigum (guitar), Kristian Jørgensen (Violin), Frederik Damsgaard (bas), Björn Jönsson (trommer). Kostumedesign: Anja Vang Kragh. Koreografi: Anja Gaardbo. Lysdesign: Jonas Bøgh.

Kentex 50

Frisk fra de bonede dansegulve er en af landets største komikere tilbage i sit livs storform med en ny udgave af enmandsrevyen kentex. Kentex 50 er et nyt jubilæumsshow 100 % fri for aktualitetsstof, men proppet med det bedste fra revy-visernes skatkiste og nye monologer fra skufferne.
 
I tråd med forgængerne handler teksterne om det svære samliv med den bedre halvdel og ikke mindst sig selv. I kentex 50 får mand og kone igen rig lejlighed til at gå i teatret for at grine over alt det, de ikke kan forstå ved hinanden derhjemme. Dertil kommer, hvad Tommy Kenter  nu hitter på at hive frem fra repertoiret af sketches, step og sang. Der er dog statsgaranti for et festligt gensyn med bodegahajen Rudy Kleützner med den storternede jakke og snottede frisure og alle ogger gokker motherfucker-fagterne, ligesom Alf Velling med kanariefugl og alpehue kigger forbi som en af flere koryfæer.

Medvirkende Tommy Kenter, Esben Just og hans trio.

Hvid magi

Seks spejderpiger på en isflage. Soveposer, havfruer, amazoner, isvåger og blå knæ. Galskab, kærlighed og stor oprigtighed. I to sæsoner har deres populære show fyldt Edison til bristepunktet, mens tusindvis er gået forgæves til de udsolgte koncerter. Nu er Sort Samvittighed tilbage med Hvid Magi, og denne gang rykker de ind på Betty Nansens hovedscene, så alle kan få mulighed for se med, når en af årtiets bedste teaterkoncerter er på plakaten for sidste gang. Hvid magi er en kærlig hyldest til dronningen af dansk musik med en lang række fortolkninger af velkendte Anne Linnet-sange. Oplev eller genoplev denne vanvittigt musikalske, sanselige og voldsomt ømme teaterkoncert og tag med ind i det indre univers og helt ud i galaksen.

Holdet bag Musik og tekster: Anne Linnet. Instruktion: Elisa Kragerup. Kapelmester: Jeanett Albeck. Scenografi: Ida Marie Ellekilde, Marie Rosendahl Chemnitz. Lysdesign Sara Åkerlund Clemmensen. Koreograf: Signe Fabricius. Medvirkende Jeanett Albeck, Rikke Bilde, Tilde Maja Fredriksen, Kitt Maiken Mortensen, Signe Egholm Olsen, Leila Vestgaard.