Til en særlig visning af EN SKÆRSOMMERNATSDRØM torsdag den 14. november skræller vi tøjet af publikum og ser forestillingen helt uden filter. 

EN SKÆRSOMMERNATSDRØM er en forestilling om at give slip - på vores konventioner, selvkontrol og forestillinger om kærligheden og kroppen. På scenen bevæger fire mennesker sig ud i naturen - men også ind i naturen i sig selv – og oplever det ultimative kontroltab.

Nu inviterer vi dig til at mærke kontroltabet på egen, nøgen krop! Til særforestillingen tager vi temaet helt bogstaveligt og udfordrer dig til at smide tøjet i det bløde teatersæde. Ikke for at glo på andres kroppe, men for at mærke din egen, og for at få en enestående kunstoplevelse i et særligt fællesskab, der kun findes denne ene aften.

Vi sørger for, at det hele foregår ordentligt og hygiejnisk under ordnede forhold. Når du ankommer, får du udleveret en badekåbe og en mulepose til dit tøj. På balkonen er der indrettet dame- og herreomklædning.
Og så, først når du sidder i sædet, smider vi kåberne synkron, lader mørket sænker sig og giver slip. 

I pausen tages kåben på igen, så du kan få den helt særlige oplevelse af at nyde en teaterforfriskning bundløs i en badekåbe. 

Tør du give slip?


Se alt materiale om EN SKÆRSOMMERNATSDRØM 

 

kalender.jpg

SPILLEDAG OG TID

TORSDAG DEN 14. NOVEMBER KLOKKEN 20

Foyeren åbner klokken 19. Kom gerne i god tid, så du kan være afklædt i badekåbe til forestillingsstart klokken 20.

Varighed: 2 timer og 20 minutter inkl. pause

billet.jpg

BILLETPRIS

Løssalg: 295 kr. inkl. gebyr
Teaterrabat*: 220 kr. inkl. gebyr
Unge ml. 18 - 25 år: 195 kr. inkl. gebyr
Studerende: 220 kr. inkl. gebyr

Billetter med teaterrabat kan købes via teaterbilletter.dk

sal-01.png

SPILLESTED

BETTY NANSEN TEATRET
Frederiksberg Allé 57
1820 Frederiksberg