CHEERS

FORESTILLINGEN ER DESVÆRRE AFLYST

 

AFLYST!

Vi er utrolig kede af at måtte meddele, at de norske coronarestriktioner har holdt ellers ustoppelige Kristin Ryg Helgebostad og hele holdet bag CHEERS hjemme


Seks kvinder på scenen og hvirvlende pompoms. 
Da Kristin Ryg Helgebostad var teenager, var hun cheerleader i den lokale ishockeyklub. Med CHEERS hylder og fordrejer hun genren cheerleading og den uforudsigelige kraft og energi, der opstår, når vi sammen hepper på nogen eller noget – dette i frugtbart samarbejde med komponist og klokkenist Laura Marie Rueslåtten. Det, vi ser, er ikke miniskørter og spektakulær akrobatik, som vi kender det fra cheerleading i amerikanske film. I CHEERS leges der musikalsk og forvrængende med genrens udtryk, æstetik og bevægelsessprog: Geometriske formationer forvandles, når de skabes liggende fremfor stående. Klokkespil mikses med den insisterende heppen, der bølger fra hvisken til brølen med budskab om handling! Kvinderne åbenbarer en kraft, som styrker, svækker og forandrer et skrøbeligt, men kærligt fællesskab.

CHEERS vandt NATT & DAG Oslo-prisen for Bedste Sceneoptræden i 2018 og blev nomineret til Dansekritikerprisen af Kritikerlaget i Norge i 2019.

Makkerparret Helgebostad / Rueslåtten er i 2020 udvalgt som Aerowaves-kunstnere med værket CHEERS.  Aerowaves er et prestigefyldt internationalt netværk, som hvert år udpeger de tyve mest talentfulde og lovende koreografer i Europa.
Aerowaves.org

 

KONCEPT Helgebostad/Rueslåtten
PERFORMERE Marianne Kjærsund, Sigrid Hirsch Kopperdal, Julie Moviken, Berglind Rafnsdottir, Charlott Utzig, Kristin Ryg Helgebostad, Laura Marie Rueslåtten
KOREOGRAF Kristin Ryg Helgebostad
KOMPONIST Laura Marie Rueslåtten
LYSDESIGN OG SCENOGRAFI Elisabeth Nilsson
KOSTUME OG SCENOGRAFI Thale Kvam Olsen

FOTOS Simen Dieserud Thornquist
PRODUCENT dun Vik
PRODUKTIONSASSISTENT Frida Bang Søfting
PREMIERE Dansens Hus, Oslo, november 2018

 

VI STÅR KLAR MED HÅNDSPRIT, FÆLLESSKAB OG FORDYBELSE

På Betty tager vi din sikkerhed og tryghed meget alvorligt og vi følger myndighedernes officielle retningslinjer i forhold til COVID-19 nøje. Når du kommer i teatret hos os, vil du opleve, at vi har iværksat en række forholdsregler, der understøtter de generelle anbefalinger i forhold til hygiejne og fysisk afstand.

Hvis du bliver syg eller oplever symptomer på sygdom og må aflyse dit teaterbesøg bytter vi din billet uden gebyr.

Læs mere om forholdreglerne og billetbytning.


OM KRISTIN RYG HELGEBOSTAD OG 
LAURA MARIE RUESLÅTTEN
Koreograf Kristin Ryg Helgebostad er en anerkendt norsk danser og koreograf. Hun arbejder med en bred vifte af performative og koreografiske strategier og har en master i koreografi fra Oslo National Academy of the Arts. Kristin har skabt en lang række roste, prisvindende og nominerede værker og har turneret i hele Europa. I Danmark har Kristin skabt forestillingen The Real Raw for Corpus ved Den Kongelige Ballet i samarbejde med Roskilde Festival i 2019.

www.kristinryghelgebostad.com 

Laura Marie Rueslåtten er uddannet klokkenist og en af få professionelle klokkenister i Norge. Hun arbejder som sådan ved Oslo Rådhus og Urianienborg Kirke og er aktiv musiker i diverse ensembler. Laura Marie har specialiseret sig i moderne musik og er ofte involveret i tværkunstneriske samarbejder. Hun komponerer og inviteres til at optræde ved lejligheder som statsbesøg og Nobelprisceremonien. Laura har turneret med kunstneriske projekter i Norge og Europa.  

CHEERS eopfølgeren på Helgebostad/Rueslåttens tidligere samarbejde om den kritikerroste forestilling ME TOO (2015), som siden premieren har turneret omfattende i Norge og Europa. ME TOO fusionerer ​​håndklokker og bevægelse til et landskab af materialiseret energi og blev nomineret til Dansekritikerprisen af Kritikerlaget i 2015 samt valgt til Aerowaves-netværket og ICE HOT Nordic Dance Platfori 2016. 

kalender.jpg

SPILLETIDER

2. OG 3. OKTOBER 2020
KLOKKEN 20.00

ur.jpg

VARIGHED

49 MINUTTER

billet.jpg

BILLETPRISER

KATEGORI B: 175 KRONER
KATEGORI C: 135 KRONER
KATEGORI D: 90 KRONER

Edison-300x300.jpg

SPILLESTED

EDISON
EDISONSVEJ 10
1856 FREDERIKSBERG

Bemærk, at forestillingen spiller på vores anneksscene, der ligger godt 400 m. fra hovedscenen.