VI HAR GENINDFØRT EN KUNSTTRADITION PÅ BETTY 

På Betty Nansen Teatret skaber vi scenekunst. Sådan skal det være. Men vi skal også kunne flere ting. For eksempel at udgive billedkunst. Derfor har vi genoplivet en Betty Nansen Teatret-tradition, hvor teatret arbejder tæt sammen med tidens dygtigste kunstfolk om en kunstplakat, der skabes med helt frie rammer af en udvalgt billedkunstner hvert år.

Der er allerede to plakater at vælge imellem; Anika Loris La primadonna in a nutshell fra sæson 18/19, Morten Scheldes Great Expectations fra sæson 19/20. Og nu kan vi præsentere dette års plakat: Mie Olises Two Shadow Standing (on a chair with eyeball headmask).


Mie Olise siger om sit værk "Først og fremmest er det groft malet med tydelige penselstrøg. Der er meget af mig i det forstået på den måde, at man kan se min proces. Og så er det et værk, som er inspireret af at følge med på Betty. Jeg har fået lov til at gå frit omkring under prøveperioderne til de to forestillinger Livstidsgæsterne og Kejseren af Portugalien. Jeg har set de grafiske referencer fra scenograferne, og det har været dybt inspirerende.” Læs mere i vores sæsonmagasin


Anika Lori forklarer om sit værk
, at det forstiller en Primadonna eller en Don på scenekanten, indhyllet af magi og mystik foran et publikum, hvor dramaet ruller derudaf. ”Jeg synes, at det er en skøn kulturoplevelsestidslomme, man kan tage med sig hjem i privaten og mindes en dejlig stund. Og så kan jeg også godt lide tanken om, at kunsten kommer ud til folket i de små hjem og fortæller videre på historien.” 


Morten Schelde siger om sit værk ”Jeg har valgt at tegne salen, fordi det er hjertet af teatre - det er her, hvor tingene faktisk sker. Men jeg har ladet salen være tom og kaldt værket 'Great Expectations' for at fange og forstørre den stemningen af forventning, der ligger hos publikum og skuespillere inden en forestilling begynder – kort sagt "potentialets rum".”  

KØB KUNSTPLAKATERNE

Kunstplakaterne koster 149 kroner og er trykt i A1-format på 150g ubestrøget /mat papir. 

Plakaterne kan købes:
- I vores billetsalg og bar på Betty Nansen Teatret og Edison,
når vi har åbent i forbindelse med at vores forestillinger spiller.

- Online hos vores samarbejdspartnere Format Artspace

KØB MIE OLISES PLAKAT

KØB MORTEN SCHELDES PLAKAT

KØB ANIKA LORIS PLAKAT


SÆRPRIS TIL MEDLEMMER AF VORES BETTY


Er du medlem af fællesskabet VORES BETTY, kan du købe plakaterne til særprisen 120 kroner.
Dette gør du ved at sende en mail til billet@bettynansen.dk, hvor navn, adresse og antal ønskede plakater anføres.

Forsendelse koster 75 kr. oveni plakatens pris. 
Beløbet skal indsættes på:
Reg.: 3001
Konto: 3001073656 

bankoverførslen angives dit navn og ”kunstplakat”.