KUNSTPLAKAT#1 Anika Lori

VI GENINDFØRER KUNSTTRADITION - DENNE GANG MED ANIKA LORI

EN ÅRLIG KUNSTPLAKAT SKAL MARKERE BETTY NANSEN SOM ET KULTURHUS MED FLERE STRENGE AT SPILLE PÅ. FØRSTE KUNSTNER ER DEN SUCCESFULDE BILLEDKUNSTNER ANIKA LORI MED VÆRKET 'LA PRIMADONNA IN A NUTSHELL'.


Vi skaber scenekunst. Sådan skal det være, men alle os på Betty opfatter også huset som et kulturhus, der skal kunne flere ting. For eksempel udgive billedkunst. Derfor genopliver vi en tradition, hvor teatret arbejder tæt sammen med tidens dygtigste billedkunstnere om en kunstplakat, der skabes med helt fire rammer af en udvalgt billedkunstner hvert år.
 
Første kunstner er Anika Lori (1975), der gennem mange år har markeret sig som en grænsesøgende og succesfuld billedkunstner på kanten af undergrunden. 
Elisa Kragerup, kunstnerisk leder på Betty Nansen udtaler om samarbejdet: 
“Jeg er vild med tanken om, at et kulturhus også rækker ud over egen formåen. Og her på Betty har der gennem teatrets mangeårige historie flere gange været årlige kunstplakater som en del af huset. Det vil vi nu fortsætte med. Vi lægger ud med Anika Lori, der med sine smukke kollager på mange måder passer rigtig godt til den måde, vi opfatter os selv, og jeg synes, hun har ramt en helt særlig stemning, som både er helt hendes egen og fuldstændigt Bettys. Det er ret genialt."
 
Anika Lori forklarer om sit værk, at det forstiller en Primadonna eller en Don på scenekanten, indhyllet af magi og mystik foran et publikum, hvor dramaet ruller derudaf.
”Jeg synes, at det er en skøn kulturoplevelsestidslomme, man kan tage med sig hjem i privaten og mindes en dejlig stund. Og så kan jeg også godt lide tanken om, at kunsten kommer ud til folket i de små hjem og fortæller videre på historien.” 

KØB KUNSTPLAKATEN
Kunstplakaten koster 250 kr. (195 kr. hvis du er medlem af VORES BETTY) og er trykt i A1-format på 150g ubestrøget /mat papir. 

Plakaten kan købes på Betty Nansen Teatret,
Frederiksberg Allé 57, 1820 Frederiksberg C i tidsrummet:
Tirsdag-fredag klokken 19-22
Lørdag klokken 15-18

Eller kan sendes med post.
Send en mail til billet@bettynansen.dk, hvor navn, adresse og antal ønskede plakater anføres.
Forsendelse koster 75 kr. oveni plakatens pris (325 kr./270 kr. hvis du er medlem af VORES BETTY).

Beløbet skal indsættes på:
Reg.: 3001
Konto: 3001073656

I bankoverførslen angives dit navn og ”plakat”.