VI HAR GENINDFØRT EN KUNSTTRADITION PÅ BETTY 

En årlig kunstplakat skal markere Betty Nansen som et kulturhus med flere strenge at spille på. Første kunstner var sidste år Anika Lori med værket 'La primadonna in a nutshell' (billede t.v.). Dette andet år er det billedkunstner Morten Schelde, der har kreeret værket 'Great Expectations' (billede t.h.).

Vi skaber scenekunst. Sådan skal det være, men alle os på Betty opfatter også huset som et kulturhus, der skal kunne flere ting. For eksempel udgive billedkunst. Derfor genopliver vi en tradition, hvor teatret arbejder tæt sammen med tidens dygtigste billedkunstnere om en kunstplakat, der skabes med helt fire rammer af en udvalgt billedkunstner hvert år.
 
Anika Lori forklarer om sit værk, at det forstiller en Primadonna eller en Don på scenekanten, indhyllet af magi og mystik foran et publikum, hvor dramaet ruller derudaf. ”Jeg synes, at det er en skøn kulturoplevelsestidslomme, man kan tage med sig hjem i privaten og mindes en dejlig stund. Og så kan jeg også godt lide tanken om, at kunsten kommer ud til folket i de små hjem og fortæller videre på historien.” 


Morten Schelde siger om sit værk ”Jeg har valgt at tegne salen, fordi det er hjertet af teatre - det er her, hvor tingene faktisk sker. Men jeg har ladet salen være tom og kaldt værket 'Great Expectations' for at fange og forstørre den stemningen af forventning, der ligger hos publikum og skuespillere inden en forestilling begynder – kort sagt "potentialets rum".”  

KØB KUNSTPLAKATERNE

Kunstplakaterne koster 149 kroner og er trykt i A1-format på 150g ubestrøget /mat papir. 

Plakaten kan købes:
- Online hos vores samarbejdspartnere Format Artspace
- I vores billetsalg og bar på Betty Nansen Teatret og Edison, når vi har åbent i forbindelse med at vores forestillinger spiller.


SÆRPRIS TIL MEDLEMMER AF VORES BETTY


Er du medlem af fællesskabet VORES BETTY, kan du købe plakaterne til særprisen 120 kroner.
Dette gør du ved at sende en mail til billet@bettynansen.dk, hvor navn, adresse og antal ønskede plakater anføres.

Forsendelse koster 75 kr. oveni plakatens pris. 
Beløbet skal indsættes på:
Reg.: 3001
Konto: 3001073656I

bankoverførslen angives dit navn og ”kunstplakat”.