CÆCILIE NORBY / BENJAMIN KOPPEL

ANNAS SANG

Hør historien om Anna gennem Benjamin Koppels kompositioner og Cæcilie Norbys tekster baseret på Benjamin Koppels tante Annas liv. Anna, født 1921, flygtede under 2. Verdenskrig i oktober 1943 til Sverige sammen med resten af den jødiske familie, virkede i modstandsbevægelsen og valgte så siden, selvom hun var dybt forelsket i en anden mand, at leve op til forældrenes ønske og gifte sig med en fransk mand, som hun ikke elskede - og som ikke elskede hende. Hendes liv er historien om flugt, ulykkelig kærlighed, om kvindeundertrykkelse og om at bevare håbet. Resultatet er en sangcyklus der har skabt international bevågenhed og været fremført på store europæiske scener samt på Præsidentpaladset i Jerusalem.

Den prisvindende sangerinde Cæcilie Norbys nærværende vokal garanterer en unik og stemningsfuld koncertoplevelse. I samklang med stjernesaxofonisten Benjamin Koppel (der spiller med internationale topfolk som Brian Blade, Joe Lovano, Peter Erskine, mv.) og den amerikanske toppianist Kenny Werner vil den gribende historie om Anna blive levendegjort. Og tilføjelsen af Anders Koppels vidunderlige strygeorkesterarrangementer, der spilles af det klassiske ensemble, DUEN, dirigeret af Morten Ryelund, bidrager yderligere til den fantastiske musikalske fortælling.

 

ARRANGEMENT FOR STRYGEORKESTER Anders Koppel

MEDVIRKENDE Cæcilie Norby (vokal, tekst), Benjamin Koppel (saxofon, komponist), Kenny Werner (piano), Morten Lund (trommer), DUEN (Det danske Ungdomsensemble) under ledelse af Morten Ryelund

Ikon-01.jpg

SPILLETIDER

11. JULI 2019 KL. 17.30

Ikon-09.jpg

BILLETTER

NORMAL 295 kr.
STUDERENDE 236 kr.

sal-01.png

SPILLESTED

Betty Nansen Teatret
Frederiksberg Allé 57
1820 Frederiksberg C