JOSHUA REDMAN / STILL DREAMING (US)

Med blikket rettet mod både fortid og fremtid er Joshua Redmans nye supergruppe Still Dreaming en af den moderne jazz’s væsentligste grupper på den internationale jazzscene lige nu.

Gruppen, som udgav deres første CD i sommeren 2018, er samlet en hyldest til Joshua Redmans far, saxofonisten Dewey Redman og dennes samarbejde med jazzlegenderne Don Cherry, Charlie Haden og Ed Blackwell i den fra 1970erne så legendariske kvartet ”Old and New Dreams”, som selv var baseret på Hadens og Redmans samarbejde med Ornette Coleman i 1960erne. Med andre ord – Joshua Redmans Still Dreaming er en fuldstændig naturlig forlængelse og udvikling af jazzhistorien, der går i lige linje fra Ornettes banebrydende musikalske revolution, der allerede begyndte i1950erne, og frem til i dag.

Musikken er ultra organisk, fri, uhindret, opfindsom og medrivende, og med Joshua Redmans stjernebesætning kan vi se frem til en koncert med et uhyre virtuost og bevægende drømmehold. Musikerne er alle fire superstjerner med både et hav af udgivelser i eget navn og samarbejder med alle de allerstørste navne i den amerikanske jazzhistorie. Og det er derfor med nærmest barnlig begejstring at Cowbell Music i et fornemt samarbejde med Copenhagen Jazzfestival kan præsentere et af de største acts ved dette års jazzfestival.

MEDVIRKENDE Joshua Redman (saxofon), Ron Miles (cornet), Scott Colley (bas) og Dave King (trommer)

Ikon-01.jpg

SPILLETIDER

10. JULI 2019 KL. 17.30
10. JULI 2019 KL. 20.00

Ikon-09.jpg

BILLETTER

NORMAL 275 kr.
STUDERENDE 220 kr.

sal-01.png

SPILLESTED

Betty Nansen Teatret
Frederiksberg Allé 57
1820 Frederiksberg C