KATE SCHUTT FEAT. BERNARD PURDIE (US/DK)

 

Kate Schutt har igennem en årrække placeret sig som en af Nordamerikas mest interessante og prisvindende yngre singer-songwriters. Med flere udgivelser og en lang række hædersbevisninger og priser i bagagen – bl.a. har hun vundet The John Lennon Songwriting Contest og the ASCAP PLUS Award fire år i træk! – har hun sunget sig ind på toppen af de nordamerikanske jazzhitlister. Hendes sang er blevet kaldt for uimodståeligt tillokkende, hendes kompositioner for indsmigrende skæve og hendes arrangementer for sofistikerede og elegante. Og hendes store musikalitet har bragt hende til samarbejder med så store jazzikoner som guitaristerne Jim Hall og Julian Lage.

Dette er hendes første koncert i Skandinavien, og Summer Jazz er stolte over at være den første scene der præsenterer denne store kunstner.

Kate Schutt har allieret sig med sin faste samarbejdspartner igennem længere tid, den fænomenale bassist Scott Colley, som bl.a. er kendt for sit samarbejde med Herbie Hancock, Andrew Hill, Jim Hall og Dizzy Gillespie. I mødet med den danske musiker, saxofonist Benjamin Koppel opstår den intime, tætte musikalske affære, som sitrer af nærvær og dirrer af fortællelyst. Flankeret af en af verdenshistoriens mest legendariske trommeslagere, Bernard Purdie, der kendt for sit uforlignelige trommespil bag så store navne som Aretha Franklin, Steely Dan, James Brown og Donny Hathaway - og med Anders Koppels fra Savage Rose og Bazaar så kendte og elskede hammondorgelspil, bliver Kate Schutts medrivende melodier og hjerteskærende tekster en unik koncert - kort sagt en uforglemmelig oplevelse. 

 

MEDVIRKENDE Kate Schutt (vokal), Scott Colley (bas), Benjamin Koppel (saxofon) Anders Koppel(hammondorgel) og Bernard Purdie (trommer)

Ikon-01.jpg

SPILLETIDER

6. JULI 2019 KL. 20.00

Ikon-09.jpg

BILLETTER

NORMAL 245 kr.
STUDERENDE 196 kr.

sal-01.png

SPILLESTED

Betty Nansen Teatret
Frederiksberg Allé 57
1820 Frederiksberg C