Betty og eleverne

- Styrk indlæringen med en teateroplevelse

Det er et udtalt ønske her på teatret at nå ud til det unge publikum og introducere dem for dramaet, skuespillet og magien i salen – kort sagt alt det, teatret kan!

Så tag eleverne med på Betty Nansen Teatret og giv dem mulighed for at blandt andet opleve nyfortolkninger af de helt store klassikere – et rigtig godt supplement til læsning og tekstanalyser i undervisningen.

SE VORES AKTUELLE FORESTILLINGER NEDENFOR

Tirsdags- og onsdagsintro kun for skoler 

For at sikre, at eleverne får det optimale ud af teaterturen, laver vi tirsdag og onsdag inden forestillingen introduktioner til forestillingen. Her vil det kunstneriske hold fortælle om arbejdet med forestillingen og om de tanker, instruktør, spillere og scenefolkene har haft i forbindelse med tilblivelsen. 

Bemærk, dette er kun tirsdag og onsdag. Meld dig til introduktionen ved dit billetkøb.

Introduktionen begynder 45 min. før forestillingen starter. 

 

Billetpris

Grupper på mindst 6 personer under 25 år kan få billetter til 75 kr. pr billet til alle forestillinger på alle vores scener. Prisen gælder på udvalgte dage til et begrænset antal pladser. Medfølgende lærere tilbydes samme billetpris som elever.

Billetbestilling

Bestil billet på teatrenes fællesportal for skoler, BRUG TEATRET I UNDERVISNINGEN eller ring til Billetbillet på telefon 70 27 22 72.

Åbningstiderne for telefonisk henvendelse:
Mandag – fredag kl. 14.00 – 18.00

8. MARTS - 6. APRIL 2019

I et forhold med Sort Samvittighed

NY FORESTILLING FRA KUNSTNERKOLLEKTIVET BAG STORSUCCESERNE HVID MAGI OG TOVE! TOVE! TOVE!

Læs mere og køb billetter