MELD DIG GRATIS IND I FÆLLESSKABET

VORES BETTY får du direkte besked om særtilbud, premierer, hemmeligheder, invitationer til klubarrangementer og rabat hos de fine folk, vi arbejder sammen med. 


(Ja tak, jeg vil gerne modtage e-mails fra Betty Nansen Teatret med nyheder og elektronisk markedsføring af forestillinger, andre events, mad, drikke, parkering samt vores samarbejdspartnere Nørrebro Teater, Folketeatret, Republique og Østre Gasværk Teater.)


TILMELD DIG NU 

OG HVEM ER VI SÅ?

Vi er os alle sammen. Vi er publikum og skuespillere.
Vi står foran, bagved og på scenen sammen.
Vi går i teatret. Og vi vil gerne skabe et teaterhus sammen med dig. 

Derfor håber vi, at du vil melde dig ind i fællesskabet VORES BETTY.

Her får du særtilbud, hemmeligheder, invitationer til klubarrangementer og rabat hos de gode folk, vi arbejder sammen med - og fordi du er en del af os, er der altid gratis kaffe, når du kommer forbi.

MANGE METTER

Vi er 26.655 mennesker, der deler oplevelser på Betty Nansen Teatret.

Vi er allerflest Metter - 215 styk for at være præcis. Til gengæld er vi kun én Leo, én Hella, én Dodo og en ”tandlæge Kirsten”. Fem af os deler fornavn med huset og hedder Betty. Og fem af os hedder Bonnie – men vi mangler fortsat en Clyde. 38 af os har været nøgne på Betty - til arrangementet Nøgen på Betty. Én ser ud til at bo i Rusland, 14 sidder i Helsingør og 10 bor nord for Limfjorden.

Vil du være med?

PERSONLIGT MEDLEMSKORT

Husk at medbringe kortet, når du besøger os. 

Dit personlige medlemskort vil ligge i billetsalget på Betty Nansen Teatret og kan afhentes, ved dit næste besøg, efter du har modtaget en mail fra os.

Hvis du har mistet dit kort, så skriv (navn, adresse og e-mail) til vores@bettynansen.dk, og vi sørger vi for at lave et nyt et til dig, som kan hentes i vores billetsalg efter du har modtaget en mail fra os.

Store teateroplevelser skal deles

Inviter meget gerne dine venner, kollegaer og familie til at være en del af VORES BETTY.

Du kan også følge os på Facebook og Instagram. Brug gerne #BettyNansenTeatret, når du vil dele dine oplevelser med os.